Your Cart

Здравейте, уважаеми клиенти!
Благодарим Ви, че се интересувате от това кои сме ние!

Добре дошли в нашия свят на бамбукови купички и чинийки, където специализираме в предоставянето на висококачествени, екологични съдове за хранене за деца. Казваме се Христина и Александър и заедно развиваме нашата малка семейна фирма. 

През 2018 година станахме родители на нашето първо дете – Мартин. С отключването на този нов период за нас, интересът ни към правилния избор на детски съдове за хранене стана още по-ключов. Нашите бамбукови купички са създадени от устойчиви материали и са идеални за семейства, които дават приоритет на устойчивостта и издръжливостта.

Ние разбираме важността на наличието на добри прибори за хранене, които могат да издържат на ежедневна употреба и на които можете да разчитате години напред. Ето защо нашите бамбукови купички са проектирани с мисъл към бъдещето. Те не само са здрави и издръжливи на износването при ежедневна употреба.

Ние сме, също така, активно насочени към това да връщаме на околната среда. Доставяме нашите продукти отговорно и се стремим да намалим отпадъците и въглеродните емисии във всеки аспект от нашата дейност. Горди да предоставим екологично чисти съдове за хранене, които са едновременно практични, удобни и достъпни.

В нашия бизнес, ние също вярваме във важността на персонализирането. Именно затова ние предлагаме индивидуално гравиране върху всички наши бамбукови купички за деца. Независимо дали е име на дете, любим герой или пък важна дата, гравирането добавя специален щрих, за да направи всяка купичка уникална и да превърне всеки продукт в незабравим подарък.

Благодарим Ви, че избрахте нашия бизнес за Вашите нужди от екологично чисти съдове за хранене на дете. Очакваме с нетърпение да предоставим на Вас и Вашето семейство висококачествени, персонализирани детски бамбукови купички, с които можете да се чувствате спокойни, използвайки всеки ден.

Вярваме, че сте попаднали на правилното място!

Ако имате въпроси, може свободно да се свържете с нас, за да Ви помогнем с всичко което Ви интересува – било то да изберете правилния подарък за децата, доставката, различните предложения които имаме или всеки друг въпрос, на който не успяхте да намерите отговор.

При нас може да намерите и бебешки бамбукови съдове за хранене със силиконова вендуза от нашата собствена марка Yum Yum Bamboo. Можехме да се насочим към всякакви видове материали - пластмасови или меламинови или каквито и да е било други, но ние знаем, че бамбукът е един от най-екологичните материали на Земята. Бамбукът е най-бързо растящата трева на планетата, при това изцяло естествена и органична алтернатива в борбата с пластмасовото замърсяване. Подобно на бамбука, силиконът е един от най-естествените природни материали за използване. Тъй като в България не се отглежда органичен бамбук за промишлени нужди след много проучване избрахме да работим с фабрика, разположена в район в който се отглежда органичен бамбук. Произведени в малък град във вътрешността на югоизточен Китай във фабрика с дългогодишен опит и изцяло специализирана в производството на бамбукови продукти и работеща с едни от най-големите марки в тази сфера.

Нашето приключение продължава, водено от желанието ни да Ви предложим най-добрият избор.

Благодарим Ви за доверието!

0