Your Cart

Доставка и плащане

Уважаеми клиенти,

Ние от екипът на Yum Yum Bamboo се стремим да предаваме всички* получени поръчки в рамките на 1-4 работни дни от тяхното получаване към куриерска фирма Спиди и Еконт, като обработването им става по ред на тяхното получаване.

*Поръчки за персонализирани продукти, нуждаещи се от лазерно гравиране на име могат да отнемат от 1 до 4 работни дни в зависимост от текущото натоварване и общ брой поръчки за гравиране.

Ако желаете Вашата поръчка с персонализирани бамбукови съдове да бъде изпратена максимално бързо, то моля да се свържете с нас на телефонен номер +359 878190079

Поръчките, направени през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден.

Напомняме, че всички пратки намиращи се в офис на Спиди или Еконт се съхраняват до 7 дни от датата на получаване, след което се връщат автоматично към нас.

При неполучена пратка, изпратена от YumYumBamboo.com, но неполучена от куриерската компания в регламентирания срок от 7 работни дни и върната обратно като непотърсена към нас като търговец – изпращач, си запазваме правото  потребителят да  заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, като цената се определя от куриерските компании и се предоставя като предварителна информация, по време на потвърждаване на поръчката.


Цени за доставка в България

При поръчка над 80 лв доставката е безплатна до офис на куриерска фирма Спиди.

При поръчка над 80 лв доставката е безплатна до адрес чрез куриерска фирма Спиди в рамките на България.

При поръчка под 80 лв. доставката с куриерска фирма до офис на Спиди, както и до адрес чрез Спиди е на цена, която автоматично бива изчислявана на база наложен платеж (Пощенски паричен превод) и тегло на поръчаните продукти.

За всички поръчки при които е избрана доставка до офис на Еконт, независимо от тяхната крайна сума, куриерската такса автоматично бива изчислявана на база наложен платеж (Пощенски паричен превод) и тегло на поръчаните продукти.

Нашият приоритет е да предоставим на нашите клиенти удобство и най-добра стойност. За да се възползвате от безплатната доставка с куриерска фирма Спиди, просто направете поръчка на стойност над 80 лева.


Всички поръчки направени в петък до точен адрес чрез куриерска фирма Спиди ще бъдат доставяни в понеделник, заради задължителната услугата “Точен час”която се заплаща допълнително по 3.60лв с ДДС. 

Ако клиент изрично желае поръчката му да бъде доставена в събота до точен адрес с куриерска фирма Спиди, ще трябва да заплати допълнително 3.60 лв с ДДС. За целта моля да се свържете с нас чрез един от всички налични начини за комуникация – чат модула в сайта, email, телефон или профилите ни във Facebook или Instagram.

Доставки извън България

Доставките на поръчки направени от държави различни от България се доставят през

  • сухопътната мрежа на Спиди /DPD/ за Европа
  • въздушен транспорт до страни като САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Нова Зенландия, Украйна и Русия, Турция и други.

Цената за доставка се калкулира на база тегло на пратката и конкретната дестинация на получателя.

Срокът за доставка зависи от графика и текущият обем от работа на куриерските компании.

Ако желаете да направите поръчка от страна, различна от България, моля да се свържете с нас по удобен за Вас начин.


По време на доставката

​Ако установите, че даден продукт е дефектен, молим свържете се с нас на телефон: +359 878 190 079

Ако установите, че пратката Ви е с разкъсана опаковка и/или е повредена по време на транспорт, се свържете с нас и изисквайте от куриера да напише протокол за рекламация /всеки куриер е длъжен да носи такъв протокол/! Не приемайте пратката!

Използване на промокодове за отстъпка

При въвеждане на код в полето за отсъпка преди завършване на поръчката, същият не може да се комбинира с други текущи промоции на сайта.

Плащане на поръчка

С наложен платеж, изплащан чрез ППП (Пощенски паричен превод) – заплащате стойността на поръчката си, при получаването ѝ от куриера.

С дебитна или кредитна карта – заплащате стойността на продуктите, заедно с стойността за доставка спрямо метода и тарифата на куриерската компания.

При заплащане с карта:

  • Ще бъдете пренасочени към страницата за плащане на Stripe където въвеждате данните на вашата карта.
  • При успешна трансакция (получена авторизация), на екрана се визуализира, че транзакцията Ви е успешна.
  • Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). 
  • При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Данни за картата:

  • Ние от ФънСмартТой ООД като търговец нямаме достъп до данните на Вашата карта. Достъп до тази информация имат само от платежното решение Stripe.
  • Данните, които ние от ФънСмартТой ООД събираме от клиентите са тези клиентски данни необходими за доставка. Те включват име, адрес, телефон и електронна поща за попълване на коректни данни за доставка или за връзка с клиента при необходимуст от уточняване на параметри по поръчката.

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява, чрез използване на криптиране на данните на клиента, токенизация на информацията и спазване изискванията на PCI DSS протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на Stripe.

0